Uppdateringsavtal

Ibland finns inte tiden, ibland finns inte orken och ibland finns inte viljan…

Då kan ett uppdateringsavtal vara bra. Vi har tre olika nivåer på uppdateringsavtal. Den enklaste är bara till för att se till att hemsidan fungerar och är säker och de båda andra nivåerna innehåller olika mycket uppdateringar varje månad. Vi kan givetvis göra speciallösningar om ni behöver hjälp med många uppdateringar.

Förutom rena uppdateringsavtal kan vi erbjuda avtal med professionellt skrivna texter och bilder tagna av proffsfotograf. Allt är möjligt. Kontakta oss för mer information.

Webbhotell all inclusive

Det ska vara enkelt att ha en hemsida. Genom vårt webbhotell all inclusive kombinerar vi e-post/exchange/office 365 med flexibelt webbhotell och olika uppdateringsavtal.

Genom att ha era tjänster hos oss har ni alltid nära till support och enkla och snabba vägar till svar när det dyker upp frågor. Vi känner våra kunder och vet vad de behöver och ser till att leverera det.

Webbhotell

Vi har även traditionellt webbhotell. Från 125 kr/mån exkl moms har du din hemsida och  på våra servrar som står i Sverige i trygga miljöer och backuper varje natt.

Vill du byta från ett annat webbhotell så hjälper vi till med flytten. Vi registrerar även domäner och håller koll på DNS och andra tjänster som du kan tänkas behöva.

Datorsupport och Hårdvara

Datorer, datorsupport och annan hårdvara har vi arbetat med under många år.

Vi kan givetvis hjälpa till med detta men vi rekommenderar er att ta kontakt med Datoraffären i Karlskrona, www.datoraffaren.se så hjälper de er med det som ni behöver.

Vill ni ändå att vi hjälper er? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Intressant?

Vi tror att vi kan hjälpa alla företag, organisationer och föreningar att få bättre utfall av sin marknadsföring om vi får chansen att hjälpa till. Ju tidigare i en process vi får komma med, desto bättre resultat blir det.

Vi har många kunder som gärna delar med sig av sina erfarenheter av att anlita oss. Du kan läsa mer om dem på sidan referenser.

Ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom vad ni behöver hjälp med och vad vi kan hjälpa er med.