995 kr/mån

inklusive serviceavtal BAS.
Exkl. moms.

1.395 kr/mån

inklusive serviceavtal MEDIUM.
Exkl. moms.

1.695 kr/mån

inklusive serviceavtal LARGE.
Exkl. moms.

Hemsida/Webbplats till fast månadskostnad

En informativ, fungerande och uppdaterad webbplats har aldrig varit viktigare för att nå ut till nya men även befintliga kunder. Vi hjälper er med detta på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

I alla avtal ingår att sidan och dess komponenter är uppdaterade, men för att göra det ännu enklare kan ni välja till ett avtal där alla informationsuppdateringar ingår. I alla varianterna utbildar vi er i hur ni själva sköter hemsidan så att ni själva kan byta innehåll om/när ni vill det.

  • Hemsidespaketet avser en sida med maximalt 10 sidor. Är du intresserad av e-handel eller en större/mer komplex webbplats? Kontakta oss för mer information och priser så hittar vi rätt lösning för dig.
  • I priset ingår webbhotell om eget saknas (ord. pris 200 kr/mån).
  • Domän tillkommer med 400 kr/år och domän om det saknas.
  • Startkostnad på 5.000 kr tillkommer vid projektets start.
  • Minsta avtalstid 24 månader.
  • Alla priser är exkl moms.

Serviceavtal

Ibland finns inte tiden, ibland finns inte orken och ibland finns inte viljan…

Då kan ett serviceavtal vara bra. Vi har tre olika nivåer på serviceavtal. Den enklaste är bara till för att se till att hemsidan fungerar och är säker och de båda andra nivåerna innehåller olika mycket uppdateringar varje månad. Vi kan givetvis göra speciallösningar om ni behöver hjälp med många uppdateringar.

Förutom rena serviceavtal kan vi erbjuda avtal med professionellt skrivna texter och bilder tagna av proffsfotograf. Allt är möjligt. Kontakta oss för mer information.

Serviceavtal – BAS

I serviceavtalet ingår att vi ser till att hemsidans mjukvara och plugins alltid är uppdaterad till de senaste versionerna.

Serviceavtal – MEDIUM

I serviceavtalet ingår att vi ser till att hemsidans mjukvara och plugins alltid är uppdaterad till de senaste versionerna. Här ingår upp till 1 timmes hjälp med hemsida/facebook per månad (timmarna kan inte sparas mellan månader).

Serviceavtal – LARGE

I serviceavtalet ingår att vi ser till att hemsidans mjukvara och plugins alltid är uppdaterad till de senaste versionerna. Här ingår upp till 2 timmars hjälp med hemsida/facebook per månad (timmarna kan inte sparas mellan månader).

Webbhotell all inclusive

Det ska vara enkelt att ha en hemsida. Genom vårt webbhotell all inclusive kombinerar vi e-post/exchange/office 365 med flexibelt webbhotell och olika uppdateringsavtal.

Genom att ha era tjänster hos oss har ni alltid nära till support och enkla och snabba vägar till svar när det dyker upp frågor. Vi känner våra kunder och vet vad de behöver och ser till att leverera det.

Webbhotell

Vi har även traditionellt webbhotell. Från 125 kr/mån exkl moms har du din hemsida och  på våra servrar som står i Sverige i trygga miljöer och backuper varje natt.

Vill du byta från ett annat webbhotell så hjälper vi till med flytten. Vi registrerar även domäner och håller koll på DNS och andra tjänster som du kan tänkas behöva.

Intressant?

Vi tror att vi kan hjälpa alla företag, organisationer och föreningar att få bättre utfall av sin marknadsföring om vi får chansen att hjälpa till. Ju tidigare i en process vi får komma med, desto bättre resultat blir det.

Vi har många kunder som gärna delar med sig av sina erfarenheter av att anlita oss. Du kan läsa mer om dem på sidan referenser.

Ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom vad ni behöver hjälp med och vad vi kan hjälpa er med.