Reklam

En genomtänkt reklamstrategi lönar sig i längden… Vad är det som gör att dina kunder kommer ihåg just dig? Vi hjälper våra kunder att bli välkända istället för okända.

Detta och mycket annat hjälper vi våra kunder med dagligen. Det kan vara allt från att skapa en logga, ett annonsblad, en affisch eller nåt så enkelt som en facebook-annons. Inget jobb är för stort eller för litet.

Tack vare vår breda kompetens kan vi hjälpa till med allt från webbaserade lösningar till trycksaker, profilkläder och giveaways med din logga eller budskap på. Vi vänder och vrider på möjligheterna för att du som kund ska få ut mesta möjliga nytta av din marknadsföringsinsats. Är du nyfiken? Tveka inte att ta kontakt med oss för ett helt förutsättningslöst möte.

 

Tryckprodukter

Vi älskar att hitta nya sätt att göra trycksaker på… utan att det behöver kosta skjortan.

Tack vare våra många olika uppdrag och kunskap om tryckpressar, papper och andra material kan vi hjälpa dig hitta en unik lösning som kanske inte ens behöver kosta mer än det du tänkt dig från början

Förutom tradtionella trycksaker som visitkort, brevpapper, foldrar, nyhetsbrev, affischer, kataloger och rapporter har vi gjort runda utskick, block där alla sidor ser olika ut. Det är bara fantasin som sätter gränser. Är du nyfiken? Tveka inte att ta kontakt med oss för ett helt förutsättningslöst möte.

 

Webb

Det var på internet som allt började för oss. De flesta reklambyråer började sin bana med trycksaker och började därefter producera webb. För vår del har det varit tvärt om.

Vi har alltid sett det som en fördel att vi började med internet. Det har gett oss möjligheten att tänka utanför boxen och hela tiden tänja gränserna för vad som är möjligt.

Trender kommer och trender går. Det viktigaste idag är att en hemsida är snabb, mobilvänlig och sökmotorvänlig. Att besökaren (och Google) hittar rätt information är det allra viktigaste. Det näst viktigaste är att det är enkelt för hemsidesägaren att själv uppdatera hemsidans innehåll. Vi levererar alla våra webbar med uppdateringsverktyg, utbildning och 6 månaders garanti. Är du nyfiken? Tveka inte att ta kontakt med oss för ett helt förutsättningslöst möte.

 

Intressant?

Vi tror att vi kan hjälpa alla företag, organisationer och föreningar att få bättre utfall av sin marknadsföring om vi får chansen att hjälpa till. Ju tidigare i en process vi får komma med, desto bättre resultat blir det.

Vi har många kunder som gärna delar med sig av sina erfarenheter av att anlita oss. Du kan läsa mer om dem på sidan referenser.

Ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom vad ni behöver hjälp med och vad vi kan hjälpa er med.