Leadgenerering dygnet runt
på er hemsida

Weply är en 24/7 livechatt bemannad med riktiga människor som är redo att ta emot dina besökares förfrågningar och skapa färdiga leads, oavsett tid på dygnet. Weply ökar konverteringarna och ser till att ni inte missar några potentiella kunder.

Spendera mer tid på att skapa relationer med köpintresserade besökare och få kvalificerade leads direkt till din inkorg eller ditt CRM-system. Som kund till Altefur får du prova livechatten fullt ut i 7 dagar gratis på er hemsida, utan några bindningstider. Ta kontakt med oss för att höra hur det fungerar!

Intressant?

Vi på Altefur är övertygade om att det är otroligt viktigt att ta vara på alla besökare på er hemsida. Det är även vår samarbetspartner Weply.

Som kund får du tillgång till att testa livechatten fullt ut i 7 dagar gratis på er hemsida, utan några bindningstider.

Vad är Weply?

Leadgenerering och konvertering på ett sätt du inte tidigare upplevt.

Weply är en 24/7 livechatt bemannad med riktiga människor som omvandlar din webbtrafik till leads. Huvudfunktionen är att leads från chatten skickas till er och ger er möjligheten att skapa relationer och stänga fler affärer med intresserade besökare via er hemsida. Spendera mindre tid på att sålla ut dina kundförfrågningar och få kvalificerade leads direkt till din inkorg eller ditt CRM-system i stället.

Vill du veta mer eller komma i gång med en gratis testperiod?

Vi tror att du skulle kunna ha stor nytta av Weply i din verksamhet. Är du nyfiken på hur chatten fungerar? Ta kontakt med oss eller Amanda på Weply för mer information.

Att komma i gång med en testperiod är enkelt. Ni får en kod som ska läggas in på hemsidan och som inte påverkar några funktioner i övrigt. Vi hjälper kostnadsfritt till att installera Weply, det tar bara några minuter.

Kontaktpersoner

Tryckcentrum
David Altefur
0733-14 88 00
david@altefur.com

Weply
Amanda Ghidoni
040 606 06 03
amanda@weply.dk