Kostnadsfri rådgivning

Funderar du på att starta företag, göra om din profil eller har andra funderingar om din marknadsföring?

Då har du kommit rätt. Vi erbjuder dig en gratis rådgivningstimme.

!

Ibland går man i funderingar på om man skulle göra något annat i livet… Det kanske hade varit roligt att driva ett eget företag istället för att vara anställd. Frågorna är många. Ta tillfället i akt och prata med någon helt förutsättningslöst om vad just du skulle kunna göra.

Vi har hjälpt små och stora företag i över 20 års tid att skapa, visualisera och kommunicera deras budskap till olika marknader. Under samma tid har vi även drivit företag och fått vara med i mängder av olika verksamheters utveckling.

Detta har gett oss enorm erfarenhet och inblick i många olika branscher och olika affärsrelationer. Allt från mellan företag till företag, företag till konsument och konsument till konsument (även kallat B2B, B2C och C2C).

Vi erbjuder alla företag en kostnadsfri rådgivningstimme där vi träffas digitalt under en timmes tid där du får möjlighet att berätta om dina planer, visa upp vad du har, ställa frågor och få tips och råd.

Ibland vill man inte att omgivningen ska veta om att man funderar på att lämna sitt arbete och starta eget. Givetvis är vårt möte konfidentiellt så du vet att den informationen du lämnar till oss är i säkra händer.